Adósság restrukturálási és csődtanácsadás

Támogatást nyújtunk a vállalatok pénzügyi menedzsmentjének vagy a hitelezők számára a pénzügyi átstrukturálások, forrásszerkezet átalakítások során. Elkészítjük a fizetőképesség helyreállítását célzó rövid távú likviditási, majd a stabil és eredményes működéshez vezető középtávú üzleti tervet.

Reorganizációs tanácsadás és interim management

Segítséget nyújtunk a vállalatoknak, hogy a pénzügyi helyzetük rendezése mellett szükséges működési reorganizációt, üzleti megújulást véghez tudják vinni.

Tranzakció menedzsment

Intézményi és magánbefektető ügyfeleink számára közreműködünk befektetési tranzakcióik szervezésében és lebonyolításában, majd igény szerint a megvalósult befektetés kezelésében is szerepet vállalunk.

Problémás pénzügyi eszköz portfóliókkal kapcsolatos szolgáltatások

Pénzügy eszközöket, így elsősorban egyedi követeléseket vagy portfóliókat megvásárolni szándékozó intézményi és magánbefektető ügyfeleink számára nyújtunk szolgáltatást, amely során pénzügyi vállalkozások és hitelintézetek (problémás) hitelügyleteit világítjuk át.

Üzletfejlesztés és vállalati pénzügyek

Vállalkozási ötletek megvalósítása üzleti és finanszírozási tervezés, tőkebevonás, majd hatékony pénzügyi menedzsment nélkül nem lehetséges. A Reconcept kreatív pénzügyi megoldásokkal, hosszú távú üzleti szemléletével és kapcsolatrendszerével képes támogatni az üzleti elképzelések megvalósítását és azok megtérülését, termőre fordulását.