Reconcept Kft.

A Reconcept Befektetési és Tanácsadó Kft. 2010 óta foglalkozik vállalati pénzügyekkel, üzleti átszervezéssel; a magyar piacon egyedülállóan, a válságba jutott és működési nehézségekkel küzdő, de megmenthető vállalkozások összetett pénzügyi problémáira nyújt hosszú távú, hatékony megoldást. A tanácsadó cég a finanszírozási szerkezet átszervezésével, modern vállalatirányítási és menedzsment szakértelem biztosításával járul hozzá a vállalatok gazdaságos üzemeltetésének helyreállításához és folytatásához.


Társaságunk tulajdonosi körét Jellinek Dániel, az Indotek-csoport alapító tulajdonosa és Szabó Miklós, strukturált finanszírozási szakértő és a társaság ügyvezető partnere alkotja.

Elvek és értékek

Tevékenységünket az alábbi öt alapérték figyelembevételével látjuk el:

  1. Magas hozzáadott érték: elsődleges célunk, hogy minden esetben személyre és adott üzleti lehetőségre szabott megoldásokat kínáljunk.

  2. Tapasztalt szakembergárda: minden munkatársunk jelentős strukturált finanszírozási, pénzügyi és tranzakciós tapasztalattal rendelkező szakember.

  3. Stratégiai gondolkodás: minden probléma és lehetőség kapcsán hosszú távú megoldást keresünk ügyfeleink számára.

  4. Szoros együttműködés: széles körű partnerséget alakítunk ki és tartunk fenn a vállalatok tulajdonosaival, üzleti partnereivel és munkavállalóival.

  5. Átlátható működés: üzleti tevékenységünk jellege, kockázata és strukturáltsága megköveteli, hogy valamennyi szolgáltatásunkat az adott üzleti tevékenység által megkövetelt maximális transzparencia szerint végezzük el.